Hoe word ik Kastar?

MEDEWERKER WORDEN IN 1, 2, 3? 

Kastar is een vereniging voor en door jongeren. Wij zijn geen hostessenbureau of logistieke firma. Integendeel. Wij zijn er om studenten een leuke werkervaring te geven.
Zowel door met ons samen te werken, als door op de events en festivals van onze klanten te werken.

Werken makkelijk gemaakt

Wij zorgen voor alles. Of je nu zoveel mogelijk wilt werken en alles pakt, of enkel op jobs in de horeca. Je kan je bij ons vlot aanmelden via ons jobplatform en je voorkeuren hier op ingeven. Onze payroll partner Agilitas zorgt voor de contracten en de betalingen. En dit steeds met een extra persoonlijk aanpak op maat van de student.

WERKEN ALS JOBSTUDENT? 

Er zijn een aantal voorwaarden om te mogen werken als jobstudent.
Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze jobs?
Neem dan zeker deze info van Student@Work event door.

Ben je al werknemer dan is werken bij ons helaas niet mogelijk.
Flexijobs passen spijtig genoeg niet binnen ons business model.

Agilitas

Registreer je nu…

Ga naar jobs.kastar.eu en creëer je persoonlijk profiel.
Je bezorgt ons vervolgens zoveel mogelijk gegevens over je intersses en werkervaring. Wij doen de rest!

Wij contacteren jou!

Telefoon, Skype, Whatsapp, … maakt niet uit.
We maken vervolgens graag persoonlijk kennis!

 

Devices

… en stel je kanidatuur

Welkom nieuwe Kastar! De jobs die je nu in de vacaturezoeker ziet staan, zijn jou allemaal op het lijf geschreven! Je dient je kandidatuur in voor de jobs die jij wilt doen, wanneer het JOU uitkomt. Indien je kan werken krijg je van ons een sms’je en een mail met alle praktische info. Agilitas maakt vervolgens je contract, en wij brengen de klant op de hoogte van je komst.

Easy peasy

Wanneer je gaat werken komt de app van pas! Jezelf in-en uitchecken was nog nooit zo makkelijk. Bezorg ons na afloop je uren en onkosten, en wij doen de rest.

 

Head_FB_pagina
Clothing

Moet ik iets speciaals voorzien?

Het belangrijkste is je enthousiasme! Kom je op tijd en toon je jezelf een gemotiveerde en proactieve student, dan mag je jezelf aan een positieve evaluatie verwachten! 

Kledij om in de kast te hebben liggen

Voor sommige jobs is het wel belangrijk dat je enkele zaken klaar hebt liggen voor gebruik. Ga je voor een cateraar werken, dan verwachten ze een piekfijn voorkomen. Een wit gestreken hemd met lange mouwen, een klassieke zwarte broek en nette zwarte schoenen zijn dan een must. Stagehands die een festival gaan opbouwen doen best stevige werkschoenen aan. En parkingstewards kleden zich best warm als ze in de herfst op de parking gaan staan. Het is jouw verantwoordelijkheid om je gepast te kleden.

Word beloond voor je werk

Hoe meer je bij ons werkt en hoe beter je evaluatie, hoe hoger je beloning. Op het einde van het jaar evalueren we ons beste Kastars, en mogen zij zich aan een leuke beloning verwachen.